Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fenntartható modell a Börgöndi Repülőtér fejlesztésére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 10.
ImageAz L-29 Delfin sugárhajtású kiképzőgép érkezésével vette kezdetét a 23. Börgöndi Repülőnap légiparádéja, majd a rendezvény történetében először csodálhatták meg a kilátogatók a hátimotoros siklóernyősök bemutatóját.
Tovább...
 
Rengetegen imádkoztak közösen a KATTÁRS záró miséjén Nyomtatás E-mail
Írta: Töll Konrád   
2018. szeptember 10.
ImageHatalmas tömeg töltötte meg a Városház teret a Katolikus Társadalmi Napok záró szentmiséjén. A Magyar Katolikus Egyház egyik legnagyobb társadalmi rendezvényének idén Székesfehérvár adott otthont.
Tovább...
 
Családi nappal búcsúztatták a nyarat Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2018. szeptember 10.
ImageAz Emberi Erőforrások Minisztériumának és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával szervezte meg Nyárbúcsúztató rendezvényét a SZÉNA Egyesület.
Tovább...
 
Az Egyesített Szociális Intézmény csapata nyerte a „Lecsókirály 2018” címet Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. szeptember 10.
ImageKözel hatszáz csapat vett részt az idei Lecsófőző Vigasságon. A tizennegyedik alkalommal megrendezett őszi gasztronómiai fesztiválon kicsik és nagyok egyaránt találtak kedvükre valót.
Tovább...
 
Polgármesteri látogatás a felújított Rákóczi Utcai Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 10.
Nagy örömmel vették birtokba a gyerekek és a dolgozók a teljes körűen felújított és megszépült Rákóczi Utcai Óvodát. A 210 férőhelyes intézményt Székesfehérvár polgármestere is megtekintette. A Közgyűlés a héten tárgyalja a közbeszerzési eljárás kiírását újabb óvodák játszóeszközeinek felújítására.
Tovább...
 
Hogyan védekezz a legyek ellen – vegyszermentesen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 07.
ImageSzúnyogháló van az ablakon – s mégis feltűnik egy pimasz légy a szobában, amely nem akar tágítani mellőled. Vajon hol juthatott be a lakásba, hogyan lehet kihessegetni, s megakadályozni, hogy társai átvegyék a helyét? Ebben próbálok meg segíteni…
Tovább...
 
Két héttel meghosszabbította gyermekrajz-pályázatát a PatikaPlus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 07.
ImageMeghosszabbította nyári rajzpályázatának határidejét a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Augusztus 31-e helyett szeptember 14-ig várják az alkotásokat a vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatban. A legjobb rajzok készítői értékes nyereményekben részesülnek.
Tovább...
 
Napoztál már ürülékben? – És egy trópusi nyaralásért bevállalnád? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 07.
ImageHófehér homok, égbe nyúló pálmafák, lágyan ringó függőágy, meleg szellő, koktél a kézben, hűsítő tengervíz és csodás naplemente. – Ki ne álmodna erről? Azt viszont biztosan nem tudtad, hogy a trópusi turistaparadicsomok finom szemcsés, fehér homokja nagyrészt a papagájhal ürülékéből áll.
Tovább...
 
Jövő héten startol az Everness Indián Nyár! Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2018. szeptember 07.
ImageIdén ősszel újra összegyűlik az önismeret, valamint az egészséges életmód iránt érdeklődők apraja és nagyja, szeptember 13-án nyit Alsóörsön az Everness Indián Nyár 2018 fesztivál. Mozgás, tánc, jóga programok, zenei koncertek, workshopok, meditációs együttlétek, hangfürdők és számtalan egyéb program várja majd azokat, akik feltöltődnének az őszi Balaton partján.
Tovább...
 
67 évesen is kirobbanó formában – Buteyko légzéstechnikával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 07.
ImageTudtad, hogy van olyan módszer, amely megszünteti a túllégzést, normalizálja a test szén-dioxid szintjét, biztosítja a szabad légutakat, a sejtek jó oxigénellátását és megerősíti az immunrendszert? – Így segít az asztma, az allergia, a magas vérnyomás, a horkolás, a krónikus fejfájás és a pánikbetegség gyógyításában is. – Ha érdekelnek a részletek, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Rabszolgasorsra ítélve – kiállítás a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Gonda Emma   
2018. szeptember 07.
A Gulagra hurcolt 700 ezer magyar ember szenvedéstörténetének állít emléket a Terror Háza Múzeum Rabszolgasorsra ítélve című kiállítása, amely szeptember 27-ig Székesfehérváron, a Művészetek Házában látható. A tárlatot csütörtökön Gonda Emma művelődésszervező, az intézmény munkatársa nyitotta meg az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium diákjai jelenlétében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10154 - 10164 / 20492